SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Modelingul, o rampă de lansare în TV?

31 octombrie, 2015 Autor: Doina Leahu


Jurnalismul este un job fără granițe, deaceea Promotime și-a propus să descopere cum concursurile de Miss le-au făcut vedete.

După ce a câștigat titlul de Miss Sky Bar, viața o pune la o nouă provocare. A fost invitată să prezinte prognoza meteo la o televiziune de la noi. Vlada Bernevec nu a ajuns întâmplător aici, ea este și studentă la facultatea de jurnalism.

 

Norocul i-a surâs dintr-o simplă încercare.  În urma obținerii titlului de Miss Horoscop, Doina Stratan apare în fiecare dimineață în fața ecranelor cu prezicerile astrale. Face modeling și designer vestimentar la facultate.

 

Și interpretei Felicia Dunaf i-a fost stârnit interesul să facă un pas în televiziune. Acum prezintă horoscopul dimineața la postul național de televiziune.

 

Dar ce fac următoarele modele. Vor face oare un pas în televiziune?

 

Cariera de modeling a făcut-o cunoscută și pe frumoasa blondă Kristina Ciasovschih, după ce a câștigat Miss New Model Today Moldova.

 

Irlanda a fost cucerită de o blondă sexy. Moldoveanca Ana Pavel a făcut furori cu corpul ei, obținând locul 3 în finala concursului Miss Bikini Irlanda, iar noi ne bucurăm de succesul ei. Chiar dacă nu a obținut trofeul, a fost invitată să participe la mai multe proiecte internaționale.

Comentarii