SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Moduri creative de a reutiliza sticlele din plastic

16 iunie, 2015 Autor: Nataşa Bujor Sursa: qbebe.ro


Atunci când ai prea mult timp liber și nu știi ce să faci, trebuie să te lași răpit de imaginație și creativitate. O zi de odihnă relaxantă pe care reușești să o faci productivă, e perfectă. Zilele pot fi pictate în diferite culori, și la propriu și la figurat. Important este să înțelegi că lucrurile cele mai banale pot da valoare vieții tale.

Dacă nu ai găsit ce să faci atunci când pur și simplu lenevești, îți dăm noi o mână de ajutor. Spre exemplu, sticlele de plastic. De câte ori te împiedici de ele prin casă? Sau, câte sute ai aruncat la gunoi pentru că te-ai gândit că nu-ţi sunt de niciun folos? Ei bine, sticlele din plastic sunt perfecte pentru casa ta. Încă nu ai înțeles în ce fel le poți folosi? Atunci, hai să descoperim împreună.

1. Dacă ai foarte multe sticle de plastic în casă, poți să le transformi în obiecte decorative. Ai nevoie doar de o foarfecă și vopsele de diferite culori. Astfel, odaia în care le vei pune va deveni mai plină de culoare.

poza

 

poza

poza

2. Cu ajutorul sticlelor din plastic îți poți crea cea mai ingenioasă casetă pentru bijuterii. Așa ai economisi și niște bani și ai ține bijuteriile împreună, nu prin toate dulapurile.

poza

3. La asta sigur că nu te-ai fi gândit. Ce zici de un candelabru din sticle? Dar de niște cortine? Vei da dovadă de multă creativitate și inspirație.

poza

4. Cu puțină imaginație, îți poți transforma casa într-un cămin foarte drăguț și primitor. Nu uita, creația nu are limite!

 

poza

poza

5. Ai copii care sunt curioși și se bagă peste tot? Portofelul durabil te poate scăpa de incidente neplăcute. Așa e că nu ți-ar fi trecut prin cap așa ceva?

poza

6. Cea mai frumoasă perdea, e cea confecționată cu propriile mâini din bucăți de peturi de plastic. Convinge-te!

poza

7. Vrei în casă un scaun neobișnuit sau vrei unul pe care nu-l poți procura în acest moment? Nu e nici o problemă, pentru că îl poți face singură acasă. Pe lângă sticle, ai nevoie ş de alte materiale.

poza

8. Cu casa am terminat, să trecem și la grădină. Vezi mai jos cum îți transforma grădina într-una desprinsă din poveste folosind dopuri şi peturi de plastic.

poza

poza

poza

Comentarii