SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Moldova a obținut medalia de aur la Campionatul European de Armwrestling – (FOTO)

18 mai, 2017 Autor: Dan Maxim Sursa: newsinfo.md Foto: newsinfo.md

SPORTA doua zi a Campionatului European de Armwrestling a fost de bun augur pentru sportivii din țara noastră. Medalia obținută, ieri, de către Mihaela Lazari a adus noroc și astăzi.

leg Tudorean a obținut medalia de aur, plasându-se pe primul loc. Iar Mihaela Lazari și-a depășit performanța, clasându-se pe locul 2, obținând în acest mod medalia de argint.

30

Contactat de newsinfo.md, președintele Federației de profil a declarat că este copleșit de emoții puternice în legătură cu victoria sportivilor noștri.

”Sunt în drum spre Katowice, alături de echipa de seniori. Am aflat despre marea victorie. Am emoții deosebite. Mă bucur enorm pentru sportivii noștri. Sper că ziua de mâine ne va purta și mai mult noroc”, a declarat Marcel Darie.20Pentru newsinfo.md, președintele Federației de profil a declarat că este copleșit de emoții puternice în legătură cu victoria sportivilor noștri.

”Sunt în drum spre Katowice, alături de echipa de seniori. Am aflat despre marea victorie. Am emoții deosebite. Mă bucur enorm pentru sportivii noștri. Sper că ziua de mâine ne va purta și mai mult noroc”, a declarat Marcel Darie.

Amintim că ieri, în prima zi a EuroArmului 2017, Moldova a obținut o medalie de bronz, prin Mihaela Lazari. Astfel, Mihaela devine prima sportivă din Moldova care ajunge pe un podium European.

10

Campionatul European de Armwrestling, ediția a XXVII-lea se desfășoară în Katowice, Polonia.

Țara noastră este reprezentată de primul lot național din care fac parte juniori, junioare, masterii și persoanele cu dizabilități.

Din motiv că statul nu susține sportivii, cheltuielile de participare care includ transport, taxe de participare, cazare și echipament sunt suportate de președintele Federației Naționale de Armwrestling, Marcel Darie.

La Campionatul din acest an, Moldova este reprezentată de către Vladimir Butucea, Mihaela Lazari, Lilian Oprea, Oleg Tudorean, Vanea Shoshev, Victor Butmalai, Andrei Curus, Daniel Procopciuc, Andrei Minascurta, Alexandru Grumeza și Vadim Stăvilă.

Comentarii