SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Moldova are cu ce se mândri. Spumantul Cricova Blanc de Noirs (Pinot Noir Extra Brut) a fost inclus în lista de recomandări pentru sărbătorile de iarnă, de către un editorialist al publicației americane The Washington Post.

15 decembrie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: unimedia Foto: washington post

CULTURĂLa capitolul vinuri Moldova nu-și pierde întâietatea. Spumantul Cricova Blanc de Noirs a primit calificativul "Excelent", care este între "Excepțional" și "Foarte bun".

„Moldova se mândrește cu una din cele mai mari pivnițe subterane din lume, precum și cu vinuri spumante bune și nu tare scumpe. Cricova face un brut de bază, numit Crisecco, care uimește și costă circa 12$. Cricova Blanc de Noirs, puțin mai scump, este puternic în arome de fructe de pădure și piersici coapte, cu note de turtă picantă de ghimbir”, scrie columnistul, specializat în vinuri, David McIntyre pentru The Washington Post.
PUB
Pe lângă Cricova Blanc de Noirs, în lista sa recentă de recomandări de spumante pentru sărbătorile de iarnă, editorialistul a inclus și Michel Turgy Réserve Sélection Blanc des Blancs Grand Cru Brut, Champagne Jean Michel Cuvée Cep Extra Brut, Contratto Extra Brut 2011 și Simonnet-Febvre Crémant de Bourgogne.

Comentarii