SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Moldova, în așteptarea galei „Most Fashionable Awards 2015” – (FOTO, VIDEO)

6 februarie, 2016 Autor: Ecaterina Beschier


În data de 14 februarie, Chișinăul va fi unul din cele mai în vogă orașe din lume. Și asta pentru că în Capitală se va desfășura ceremonia de nominalizare pentru premiile „Most Fashionable Awards – 2015”, unul din cele mai tari evenimente de frumusețe, stil și calitate din spațiul eurasiatic. Organizatoarea acestuia este Natalia Leancă, fondatoarea proiectului GreenLife.

Cele mai în vogă personalități, profesioniști din diverse domenii și companii vor concura pentru 52 de premii. Toate categoriile le puteți vedea pe pagina oficială de Facebook a „Most Fashionable Moldova”.

În 14 februarie vor fi desemnați doar TOP 2 și TOP 5 din fiecare categorie. Aceștia vor fi anunțați în cadrul galei de la Radisson Blu Leogrand Hotel. Ulterior, din 15 februarie până în 30 martie va fi o altă rundă de vot, care va determina cine sunt câștigătorii de la fiecare categorie în parte. PROMOTIME este partenerul „Most Fashionable Awards Moldova 2015” și vă invită să fiți alături de noi pentru a afla din prima sursă despre evenimentul care promite să fie cel mai tare din regiune.

descarcare descarcare

Comentarii