SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Eurovision 2017. Moldova s-a clasat pe locul 3, iar învingătoarea competiției este Portugalia – (VIDEO)

13 mai, 2017 Autor: Alexandru Rufanda

STIREA ZILEICel mai bun loc de până acum! Reprezentanții țării noastre, trupa SunStroke Project s-au clasat pe locul 3 în finala Eurovision 2017. Portugalia, reprezentată de Salvador Sobral, a câștigat Eurovision 2017 cu piesa cu "Amar Pelos Dois".

Podiumul Eurovision este completat de Bulgaria — reprezentată de Kristian Kostov, cu „Beautiful Mess” — 615 puncte, și Republica Moldova, reprezentată de Sunstroke Project, cu „Hey Mamma” — 374 puncte.

Juriul din Moldova a oferit 12 puncte României, iar Moldova a primit de la juriul de specialitate din România 8 puncte, în timp ce din partea Australiei Suntroke Project a primit 10 puncte.

România — reprezentată de Ilinca și Alex Florea, cu „Yodel It!”—s-a clasat pe locul 7, cu 282 de puncte.

În acest an Republica Moldova a reușit să se califice în finala concursului abia după trei ani. Până în prezent, țara noastră a fost reprezentată la Eurovision Song Contest de către Zdob și Zdub, Natalia Gordienko, Natalia Barbu, Geta Burlacu, Nelly Ciobanu, Sun Stroke Project și Olia Tira, Pavel Parfeni, Aliona Moon, Cristina Scarlat, Eduard Romanyuta și Lidia Isac.

 

Comentarii