SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Moldoveanca, Carolina Gorun, a trecut în semifinala concursului Eurovision din România. Vezi piesa cu care a cucerit jurații.

11 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Foto: ea.md

MUZICĂInterpreta Carolina Gorun, care a participat de mai multe ori la selecțiile naționale ale concursului Eurovision în țara noastră a decis, în acest an, să-și încerce norocul și în România.

Carolina Gorun a publicat, la sfârșit de decembrie,  pe pagina sa de facebook, un mesaj în care anunță prietenii că a trecut de preselecțiile naționale Eurovision din România și a ajuns în semifinală.

Dragi prieteni, după un an cu de toate și bune și rele, totuși finisez anul cu o noutate foarte bună, am trecut de preselecțiile naționale Eurovision din România și sunt în Semifinala Națională Eurovision România.”

Interpreta anunță că producătorul piesei cu care a mers la preselecții este din Germania, pe nume, Peter Jordan. Acesta împreună cu întreaga echipă: Compozitori&Text: Peter Jordan, Jannis Kaffka, Lenne Kaffka, Andre Bollweg și Management: Nightshift Management au muncit la această minunată lucrare. Carolina Gorun ne-a dezvăluit de unde vine ideea de a participa la acest concurs în România.

„Eurovisionul pentru mine este un concurs foarte puternic și interesant, mi-am dorit să particip și am făcut-o de cîteva ori aici acasă, iar în acest an am decis în România, țara soră, dacă pot să o numesc așa. De asemenea voi avea o deosebită onoare să lucrez și cu echipa organizatorică a Eurovisionului, iar aceasta va fi o experiența enormă pentru mine.”

Interpreta speră la o prestație bună în cadrul conscursului, iar piesa pe care o va interpreta să fie una, de ce nu, câștigătoare.

„Îmi doresc foarte mult să avem o prestație bună și frumoasă, iar piesa pe care am pregătit-o să fie cea preferată și de ce nu, cîștigătoare.”

Cert este faptul că de la această experiență, Carolina Gorun se va întoarce acasă cu o mulțime de prieteni, fapt, pe care ni l-a declarat chiar ea.

„Concurenții sunt foarte prietenoși, la preselecții ne-am susținut și cu unii din ei, deja ne-am împrietenit.”

Noi îi urăm mult succes Carolinei în continuare și vom încerca să ne ținem pe urmele ei, ca să nu scăpăm nici o prestație.

Vezi piesa Carolinei Gorun cu care a trecut de preselecțiile Eurovision România, în video ce urmează:

Comentarii