SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Moldoveanca Diana Rotaru, v-a deveni prezentatoare TV la o emisiune din Romania

27 martie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: unica.md Foto: unica.md

DIVERTISMENTDianna Rotaru și Mihai Mitoșeru formează noul cuplu de prezentatori ai emisiunii „Se striga darul”, al cărei nou sezon va începe, în curând, la Kanal D. Postul TV este încântat să facă anunțul. Artista din Moldova va fi noua parteneră de emisiune a lui Mihai Mitoșeru, în locul Andreei Mantea.

„Sunt fericită să fac parte din această emisiune, alături de Mihai Mitoșeru. Cred că „Se striga darul!” mi se potrivește ca o mănușă, iubesc oamenii, mă onorează să mă aflu alături de ei în acele momente extrem de importante și de frumoase din viața lor, ador să descopăr tradiții și obiceiuri. Vom veni cu bucurie la nunțile celor care ne scriu pentru că ne dorim să fim alături de ei! Începe castingul pentru „Se striga darul!”, a declarat Dianna Rotaru pentru Kanal D.

Până de curând, Andreea Mantea a fost coprezentatoarea emisiunii, acum însă aceasta va modera proiectul WowBiz de la același post TV.

„Se strigă darul” este un show televizat, în cadrul căruia cei doi prezentatori merg prin țară pentru a descoperi tradiţii de nuntă şi a strânge zestrea mirilor.

Comentarii