SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Moldoveanul Johny Barbu în semifinala la „Românii au Talent”

13 martie, 2015 Autor: Doina Calcea


Interpretul și modelul moldovean, Johny Barbu, a primit butonul auriu direct în semifinala concursului televizat "Românii au Telent".

După ce anul trecut și-a încercat norocul la versiunea autohtonă a show-ului, „Moldova are Talent”, tânărul și excentricul artist de 21 de ani, a hotărât să participe și la cea de-a cincea ediție la „Românii au Telent”. Johny a cucerit juriul, și în special pe Andra, cu piesa „De dragul tău”, de Marcel Pavel, fiind unul din artiștii lui preferați din România. Prin talentul și ambiția sa, Johny Barbu a reușit să intre direct în semifinală.

Contactat de Promotime artistul a rămas frapat în urma feedback-ului. „Eu sunt primul și ultimul concurent care a primit butonul gold direct în semifinală. Acesta fiind și cel mai memorabil moment, pentru că din câteva sute de mii de talente anume eu l-am primit. Participând și la consursul autohton, pot spune că este o diferență totală, ai noștri mai au de muncit asupra showului. În viitorul apropiat am un proiect, voi lansa curând o piesă însoțită de un videoclip.”

Întrebat în caz că va fi marele câștigător ce va face cu banii, acesta răspuns: „De foarte mult timp visez să fac o donație și, dacă câștig o parte din bani, o să-i donez.”

Acum interpretul se află în Rusia, unde colaborează cu casa de modă „Slava Zaitzev.”

 

 

Comentarii