SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Moment emoționant! Svetlana Sainsus a primit mesajul moldovenilor din Irlanda cu ochii în lacrimi. „Ce ai făcut tu pentru Moldova se va face istorie și noi vom povesti copiilor noștri” – (FOTO, VIDEO)

4 martie, 2018 Autor: Doinița Babalic Foto: facebook.com

SOCIALScandalul dintre platforma caritate.md și RISE Moldova a stârnit un adevărat haos în rândul internauților, aceștia împărțindu-se în două tabere: cei care o susțin și cei care o condamnă pe Svetlana Sainsus. Dar iată că un gest din partea moldovenilor din Irlanda au lăsat-o fără cuvinte pe co-fondatoarea caritate.md.

Aceasta a primit un buchet de flori cu un mesaj foarte emoționant. Diaspora moldovenilor din Irlanda au arătat un gest de încredere față de ea și o îndeamnă să nu se oprească aici.

„Ce ai făcut tu pentru Moldova se va face istorie și noi vom povesti copiilor noștri. Tu ești dovada că în lume a rămas un pic de bunătate ”

Aceștia au apelat la serviciile de livrare a florilor pentru ai mulțumi pentru tot ce a făcut.

Întreg filmuleț îl puteți viziona în continuare:

Gestul a emoționat-o enorm pe co-fondatoarea caritate.md și cu lacrimi în ochi le-a mulțumit moldovenilor.

Și pe pagina sa de facebook, Svetlana Sainsus a ținut să le transmită un mesaj de mulțumire!

Reamintim că scandalul între platforma caritate.md și RISE Moldova a început în urmă cu o săptămână când a fost publicată o investigație cu privire la platforma de caritate ce ar minți oamenii grav bolnavi. Investigația prezintă actorii ce ar fi implicați în escrocherie, dar și cazurile mai multor familii ce au apelat la ajutorul platformei.

Comentarii