SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Nadia Comăneci la Globul de Aur. A pozat alături de starurile de la Hoollywood

12 ianuarie, 2015 Autor: Silvia Petrov


Nadia Comăneci a fost și ea prezentă la Gala Premiilor Globul de Aur și s-a lăudat pe contul său de Facebook, postând diverse fotografii în care apare alături de cele mai cunoscute staruri de la Hollywood.

 

Astfel, fosta gimnastă, însoțită de soțul ei, fostul gimnast american, Bart Conner, a pozat alături de actrița Katie Holmes, fosta parteneră de viață a lui Tom Cruise.

O altă celebritate alături de care a pozat românca este David Duchovny, cunoscutul actor din filmele “Dosarele X” și „Californication”.

 

Jennifer Lopez pare încântată sau poate surprinsă de întâlnirea cu Nadia Comăneci.

La rândul său, Bart Conner a fost surprins într-o poza, dând mana cu frumoasa și talentata actriță Jennifer Aniston.

Extrem de ciudate sunt pozele în care  Nadia Comăneci a fost surprinsă alături de actrița Salman Hayek. În timp ce românca râde în hohote, cunoscuta actriță o privește nedumerită.

Nadia Elena Comăneci  este considerată a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, fiind prima gimnastă a epocii moderne, care a luat 10 absolut. Nadia Comăneci este câștigătoare a cinci medalii olimpice de aur și este primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame.

 

Comentarii