SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Namgaladze Sofia – Maria : „Părinții mi-au transmis dragostea pentru artă” – (FOTO)

5 mai, 2016 Autor: Gabriela Grițco Foto: Arhiva personală


Sofia – Maria este o tânără pictoriță din Moldova pentru care arta înseamnă totul. A prins dragostea pentru artă chiar de la părinții săi, iar pictura e limbajul perfect pe care ea tinde să-l învețe din ce în ce mai bine, căci doar în așa mod Sofia- Maria transformă cuvintele în forme, linii și culori.

Recent, pictorița și-a expus câteva din lucrările sale în cadrul expoziției „Seara de Artă”, acolo unde tânăra a cunoscut oameni noi din domeniul artistic, cu o experiență de ani buni, dar și unde a avut ocazia să-și promoveze propriile opere de artă.

Picturile ei sunt pe cât de bine realizate, pe atât de diverse ca tematică. Sofia- Maria abordează diferite teme în conformitate cu dispoziția sa. Astfel, stilul picturii diferă de la ceva clasic, până la observații proprii din viață, sau chiar unele gânduri de ale pictoriței, pe care le înșiră atent, în culori, pe pânză.

Timpul pentru o pictură de a sa depinde de meticulozitatea cu care o realizează, detaliile și mărimea pânzei. Însă, pictorița nu are o limită de timp pentru o creație, căci fiecare lucrare e individuală, cu o alură proprie, care mai apoi e transformată într-o operă de artă.

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Comentarii