SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Natalia Colesnic, Revelion exotic în Kenya – (FOTO)

3 ianuarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Foto: Facebook/ Natalia Colesnic


Mai exotic decât o vacanță în apropiere de girafe, lei şi elefanţi nu există. Una din opțiunile care se înscrie perfect în acest format este Kenya, țara din Africa de Est, care poate oferi toate ingredientele pentru un sejur de milioane. S-a convins de aceasta moldoveanca Natalia Colesnic, reprezentantul oficial Kangoo Jumps de la noi din țară, care a ales să petreacă Revelionul într-o destinație mai puțin obișnuită.

 

Contactată de PROMOTIME, Natalia a spus că și-a dorit să aibă parte de aventura vieții sale și se pare că nu a dat greș în privința alegerii destinației. Cea mai sexy femeie din Moldova, după revista VIP Magazin, se odihnește în orașul Mombasa, al doilea ca mărime după capitala Kenyei, Nairobi. Acesta este perla coastei kenyene, una dintre cele mai vechi așezări umane din estul Africii.

„Despre Africa am învățat la Geografie. Pe atunci nu aveam așa vise, ba chiar nu credeam că pot fi realizabile. Acum, când sunt aici, chiar în acea Africă despre care am învățat la școală, simt că trăiesc o adevărată aventură! Oceanul, nisipul alb, Safari, animăluțele, temperaturile ridicate, oamenii... Totul e peste așteptările mele! E cel mai senzațional Revelion din viața mea”.

 

Vă recomand cu drag să alegeți această destinație, unde e natură și oameni simpli. Aici nu ai nevoie de rochii de bal și de pantofi.  Aici ești tu! Aici redescoperi și înțelegi că e nevoie de atât de puțin pentru a fi… fericit”, mărturisește Natalia pe pagina sa de Facebook.

 

Se pare că Natalia se simte extrem de bine printre localnici, care nu se sfiesc să facă selfie-uri cu blonda din Moldova. Și pentru ei, probabil, tânăra este o apariție „exotică” pe meleagurile kenyene.

bf3182fe5bffb62904d1e2cb19c29346

Așteptăm deja poze cu lei și tigri, dar și cu alte animale specifice zonei, pentru ca „peisajul” să fie complet. Mai mult, Natalia va oferi la întoarcere, în exclusivitate pentru PROMOTIME, mai multe detalii despre călătoria sa exotică.

75727ad2245c7eb2451667bb3b2ef78b

945bf778bb66cc684e201895270fc547

 

 

 

 

Comentarii