SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Natalia Colesnic vorbește despre „Сила Танца”

14 mai, 2016 Autor: Sorina Dima


PROMOTIME vă oferă pe tavă emoțiile Nataliei Colesnic

Natalia Colesnic mărturisește că experiența ce a avut-o în cadrul concursului „Сила Танца” a fost una foarte frumoasă, inedită, plină de provocări, neputință și luptă cu sine însăși. Este fericită că a avut ocazia să fie printre participante și ulterior finalistă.

Sunt senzații de nedescris. Mi-am dorit ca și oricare participant să ajung în finală și am muncit pentru asta. Nu m-am gândit la așteptări, pentru mine era important să mă prezint la nivel .

Oare va mai participa Natalia Colesnic la astfel de concursuri?
Știi, orice meserie are anumite riscuri, iată ăsta e unul din riscurile dansatorilor. Nu cred că e un motiv de a renunța la participarea în concursuri, dar e un semn ca eu să-mi ascult mai bine corpul. De aceea depinde ce proiect va fi.


Cine este alături de Natalia Colesnic?
Iubitul meu e alături de mine și are grijă de starea mea emoțională. Suntem într-una pe fir, la telefon, online etc. Nu mă lasă nici un minut singură. Prietenii și cei dragi m-au inundat cu mesaje și telefoane. Să știi că apreciez foarte mult grija și atenția lor. În astfel de momente, vezi ce reprezinți și atitudinea oamenilor față de tine. Eu mă bucur că sunt înconjurată de oameni corecți.

Comentarii