SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Natalia Gordienko, la al patrulea Yard Sale cu scop caritabil

24 octombrie, 2015 Autor: Xenia Bugneac


Natalia Gordienko își continuă nobila tradiție filantropică. În urma vânzării hainelor din propria garderobă, artista adună o sumă modestă de bani prin care vrea să-i ajute pe cei aflați în dificultate și-n același timp le oferă doamnelor și domnișoarelor piese de brand la prețuri simbolice. Echipa PROMOTIME a fost prezentă la eveniment. De acolo am reușit să aflăm mai multe de la Natalia despre cea de-a patra ediție a târgului pe care-l organizează.

 

La Yard Sale au fost puse în vânzare zeci de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii la prețuri accesibile pentru vizitatori, cu scopul de a vinde cât mai mult pentru a aduna o sumă considerabilă.

Banii colectați vor merge către o familie nevoiașă care are nevoie acum de ajutor, mai mult ca oricând.

Anul acesta, interpreta a rămas absolut surprisă de numărul mare de fani, clienți și vizitatori care s-au adunat la târg cu un scop comun – acela de a strânge o donație și de a oferi o mână de ajutor.

Pagina de Facebook a Nataliei s-a umplut cu mesaje din partea prietenilor virtuali interesați de eveniment, și care și-au făcut apariția la Yard Sale.

 

 

 

 

 

Comentarii