SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Natalia Gordienko va lansa o nouă piesă de vară

13 iunie, 2016 Autor: Iuliana Maranciuc Sursa: www.mtv.ro


Artista Emerită a Republicii Moldova, Natalia Gordienko, urmează să lanseze în curând o nouă piesă de vară, însoțită și de un videoclip. Interpreta a realizat deja filmările la București, având parte de o colaborare frumoasă cu Mohombi, un cântăreț suedezo-congolez.

Natalia Gordienko pregătește pentru fanii săi o piesă fresh – „Habibi”. Noua producție reprezintă o colaborare internațională cu interpretul Mohombi, care a lucrat anterior cu nume sonore din showbizz-ul internațional: Akon, Pitbull, Nicole Scherzinger, Craig David și Chris Brown.

Mohombi este un artist cu origini suedezo-congoleze, care și-a lansat la începutul lunii iunie videoclipul piesei „Infinity“, filmat în România de o echipă locală.

Videoclipul exotic a fost turnat la Grădina Botanică din București, iar regizorul este cel care lucrează și cu echipa Carla’s Dreams – moldoveanul Roman Burlaca, fondatorul și directorul Casei de producție „BR Films” din Chișinău.

Tânărul are în palmares o serie de colaborări și cu alți artiști precum: INNA, Alexandra Stan, Antonia, Ionuț Dolănescu (România), Angele Dubeaux (Canada), Nicoleta Nuca, Cristina Scarlat, Valentin Boghean (Moldova), dar și cu unele case de producție străine: „Antler Inc.”(SUA), „Global Records” (România).
Apropo, piesa „Habibi” este o nouă colaborare a Nataliei Gordienko cu echipa de producție a băieților de la „FLY PROJECT”, cei care au contribuit anul trecut și la apariția melodiei „Summertime” .

Comentarii