SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Natalia Leancă face DEZVĂLUIRI! Motivul real al anulării galei „Most Fashionable Awards”

12 aprilie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu


Vineri toate elitele autohtone s-au adunat la Sala Teatrului Național de Operă și Balet pentru a participa la gala „Most Fashionable Awards 2015”. Marea le-a fost mirarea, atunci când Natalia Leancă, organizatoarea show-ului, a ieșit pe scenă și a anunțat că nu va mai avea loc niciun eveniment.

 

Vizibil afectată, Natalia Leancă a explicat, în cadrul emisiunii „O seară perfecta”, motivele reale din spatele amânării celui mai așteptat eveniment fashion.

 

Potrivit acesteia motivul anulării ceremoniei nu a fost acela anunțat pe scenă, și anume faptul că nu au primit acreditarea, ci unul de-a dreptul revoltător. „În culise, s-a petrecut o agresiune morală extraodinară”, venită din partea unui anume Alexandru Rusu, responsabil de partea tehnică a evenimentului, povestește organizatoare.

Natalia susține că a avut o înțelegere verbală cu acesta, nu au semnat niciun contract, și i-ar fi achitat un avans de 70% din sumă prestabilită pentru serviciile acesta. Rămâneau spre achitare doar 1.500 de euro, din cauza cărora Alexandru Rusu ar fi refuzat să desfășoare evenimentul.

Organizatoare este convinsă că nu acesta este motivul real din spatele refuzului și că ar fi vorba despre o influență din exterior. Aceasta susține că îl va acționa în judecată pe Alexandru, sperând că astfel își va face dreptate.

Mai mult, Natalia Leancă nu se dă bătută și invită toți finaliștii și participanții la un eveniment organizat miercuri, 13 aprilie, ora 18:00, la restaurantul Oscar, unde se va desfășura gala „Most Fashionable Awards 2015”.

Pentru evenimentul din 8 aprilie, organizatoare ar fi investit în jur de 40.000 de euro, din surse proprii.

Comentarii