SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Nici urmă de „Most Fashionable Awards”! Evenimentul a fost anulat chiar în momentul când ar fi trebuit să înceapă – (FOTO, VIDEO)

8 aprilie, 2016 Autor: Gabriela Grițco

EXCLUSIVToți cei care au venit să asiste la cel mai așteptat eveniment al primăverii, gala „Most Fashionable Awards”, au făcut cale întoarsă. Sala Teatrului Național de Operă și Balet a rămas goală la câteva minute după ce Natalia Leancă, organizatoarea show-ului, a ieșit pe scenă și a anunțat, spre uimirea și indignarea spectatorilor, că nu vor avea parte de niciun eveniment.

Jurnaliști care forfoteau prin sală, domni îmbrăcați la patru ace, cu pantofi bine lustruiți, femei în rochii de gală și coafuri perfecte, după ore bune petrecute în fața oglinzii sau în salonul de frumusețe – toți au primit vestea pe nepusă masă. „Noi nu am primit acreditare” a fost argumentul și scuza principală a organizatorilor.
Nu am reușit, deocamdată, să aflăm de ce evenimentul a fost anulat exact în momentul când ar fi trebuit să fie în plină desfășurare și cum a fost posibil ca organizatorii să nu prevadă că nu vor primi acreditatea de care vorbeau.
Țara noastră a fost selectată, din 50 de state pretendente, drept gazdă pentru ediția din acest an de Congresul Internațional al Directorilor al „World Beauty Congress”. În seara de 8 aprilie, cele mai în vogă personalități, profesioniști din diverse domenii și companii ar fi trebuit să concureze pentru 52 de premii.
PROMOTIME va reveni pe parcurs cu mai multe detalii referitor la acest incident.

Comentarii