SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Nicolas Cage, singur după 12 ani de căsnicie

4 iulie, 2016 Autor: Nicoleta Donos Sursa: http://www.people.com/

MONDENActorul american Nicolas Cage şi soţia lui, Alice Kim, s-au despărţit după o căsnicie de aproape 12 ani. Starul hollywoodian nu mai este împreună cu jumătatea lui încă din luna ianuarie, a precizat agentul de presă al actorului.

Nicolas Cage şi Alice Kim ar fi trebuit să sărbătorească 12 ani de căsătorie în luna august. Ei au împreună un fiu, Kal-el Coppola Cage, în vârstă de 10 ani.

Nicolas Cage, în vârstă de 52 de ani, a cunoscut-o pe Alice Kim, în vârstă de 32 de ani, în februarie 2004, pe vremea când ea lucra într-un restaurant din Los Angeles. Ei s-au logodit după două luni şi s-au căsătorit pe 30 iulie în acelaşi an.
A fost cel de-al treilea mariaj al actorului Nicolas Cage. Anterior, el a mai fost căsătorit cu actriţa Patricia Arquette,
în perioada 1995 – 2001, şi cu Lisa Marie Presley, timp de doar patru luni, în 2002.

DEAUVILLE, FRANCE – SEPTEMBER 02: Nicolas Cage and his wife Alice Kim arrive at the premiere of the movie ‘Joe’ during the 39th Deauville American film festival on September 2, 2013 in Deauville, France. (Photo by Francois Durand/Getty Images)

Nicolas Cage mai are un fiu, Weston, în vârstă de 25 de ani, mama căruia este fosta lui iubită, modelul Christina Fulton.

Comentarii