SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Nicoleta Gavriliţă – intrepretă cu acte în regulă – (FOTO, VIDEO)

12 iunie, 2016 Autor: Nicoleta Donos


Nicoleta Gavriliţă, tânăra, care a cucerit inimile juraţilor de la Vocea României şi a adus publicul în delir la auzul vocii ei, s-a reîntors în Republica Moldova, pentru a-şi finisa studiile. Tânăra interpretă, studentă la Academia de Arte din Chişinău şi-a susţinut examenul de licenţă alături de Alex Calancea Band, oferind publicului un concert solo excepţional.

Interpreta Nicoleta Gavriliță a moştenit de la părinți talentul de a sensibiliza publicul cu vocea.
Perseverenţa şi ambiţia au determinat-o să aleagă calea muzicii, iar pentru a fi un artist desăvârșit, Nicoleta a susţinut cu brio examenul de licenţă.

Alex Calancea Band au zis să o susțină pe Nicoleta Gavriliță și i-au fost alături la această etapă importantă în cariera sa. Examenul-concert a inclus un program de muzică jazz, funk, fusion, care au completat perfect ținuta scenică a interpretei.

„Nicoleta îmi este foarte dragă, o cunosc de ceva vreme, imi place timbrul său, prestaţia scenică şi modul său de a-şi pune amprenta frumos asupra fiecărei piese în parte. Urmează o colaborare între noi, fiidcă este o interpretă universală, care poate cânta nu doar jazz şi fusion,” a declarat Alex Calancea.

Una dintre cele mai mari provocări în viaţă este să descoperi ceea ce îţi place şi să ai ambiţia de a face din asta o meserie. Este regula de aur a Nicoletei Gavriliţă, care a ales muzica, iar fiecare realizare îi dă forțe să meargă mai departe și să-şi urmeze visul.
„Am muncit mult pentru examenul meu de licenţă. Mă bucur că astăzi îmi sunt alături băieţii de la Alex Calancea Band. Mi-a plăcut mult să colaborez cu ei”, a declarat Nicoleta Gavriliţă.
Nicoleta Gavriliţă a dat dovadă de profesionalism şi atitudine la examenul de licenţă. Pe final, membrii comisiei şi-au manifestat admiraţia faţă de tânăra interpretă.

 

Comentarii