SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Nicoleta Luciu dezvăluie secretul care o ajută să scape de stres

18 septembrie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: nicoletaluciu.ro

MONDENStresul este cel mai mare inamic al oamenilor. Agitația din jurul job-ului și al lucrurilor urgente pe care le avem de rezolvat, deadline-urile, diverse probleme apărute ne fac să nu ne mai bucurăm de viață cum se cuvinte și chiar ne pot îmbolnăvi, știut fiind faptul că stresul scade imunitarea. Nicoleta Luciu a dezvăluit care este secretul ei în lupta cu acest ”inamic” cotidian.

Nicoleta Luciu a scris pe site-ul ei ce face pentru a se destresa după o zi în care a fost nevoită să rezolve diverse probleme casnice și să se confrunte cu situații dificile.

”Uneori, toate merg pe dos. Pur și simplu. Dimineața rămâi fără cafea, te urci în mașină și nu pornește, mecanicul e fix astăzi în concediu, un copil începe să plângă, altul e puțin cam palid și trebuie să mergi urgent cu el la spital. Există astfel de zile când toate merg pe dos și se adună una după alta, iar tu nu-ți dorești decât ca ziua să se termine mai repede și să ai parte de câteva ore doar pentru tine, în care să te… relaxezi”, a scris Nicoleta pe site-ul ei, nicoletaluciu.ro.

Vedeta spune că o baie relaxantă cu ingredientele indicate de ea poate face minuni după o zi solicitantă. ”Când toată lumea e fericită și împăcată, când toate-s la locul lor, la final de zi, rezervă-ți o oră doar pentru tine. Ce să faci? Îți spun eu ce. Ai nevoie de patru ingrediente minune:

  • musețel
  • levănțică
  • flori de hamei
  • tătăneasă

Pune-le pe toate într-un săculeț, umple cada din baie cu apă caldă, și aruncă săculețul în ea! Ingredientul numărul 5 este opțional, dar ajută: petale de trandafir! Aruncă-le în cadă și apoi bucură-te de o baie relaxantă, un ritual de frumusețe și anti-anxietate care funcționează de minune chiar și atunci când ai avut cea mai proastă zi! Vei dormi că un bebeluș, iar a două zi vei fi odihnită și plină de viață. Sfat: ai grijă ca apa din cadă să nu fie prea fierbinte! Las-o să se răcească până la temperatura pe care o suporți și care îți este confortabilă. Temperatura prea ridicată va avea exact efectul opus: te va obosi și te va moleși și mai rău”, mai spune Nicoleta Luciu.

Comentarii