SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Nicoleta Nucă: detalii exclusive despre viața personală și schimbarea de look – (VIDEO)

25 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici

MONDENNicoleta Nucă se simte ca peștele în apă cu schimbările de exterior, iar din week-end-ul trecut poartă cel mai curajos hairstyle din cariera sa muzicală. Despre noua imagine, dar și despre alte subiecte legate de viața sa, a vorbit în emisiunea prezentată de Teo Trandafir, la „Kanal D” din România.

„Sunt o fire foarte schimbătoare. Dacă aș putea să-mi schimb în fiecare săptămână look-ul, cred că aș face-o. Freza respectivă a venit din dorința mea mare de a-mi dona părul fundațiilor ce se ocupă de confecționarea perucilor pentru bolnavii de cancer, dar din păcate nu am avut lungimea potrivită de păr – 15 centimetri. Chiar mi-am dorit mult să fac asta”, a spus Nicoleta.

Talentata interpretă a recunoscut că o fată atât de frumoasă și bună ca ea poate fi, totuși, singură:

„Nu cred că starea civilă depinde de statutul social sau ceea ce se întâmplă în viața artistică a unui om. Pur și simplu asta e situația. Sunt foarte liniștită de fire, doar că sunt concentrată pe carieră. Sunt și eu o femeie un pic mai capricioasă. Am anumite standarde, ca și orice femeie și îmi doresc ca bărbatul de lângă mine să corespundă acestor puncte. În primul rând, trebuie să fie inteligent, să aibă simțul umorului, să arate și bine. În rest, să fie o persoană care se comportă foarte frumos cu mine, mă respectă, pentru că eu dăruiesc același lucru. Trebuie să fie o persoană carismatică, să mă prindă din prima.”

Teo Trandafir a întrebat-o pe Nicoleta și despre starea sa interioară în legătură cu aflarea în capitala românească, iar artista a răspuns:

„Sunt un om nomad, nu pot să zic că aparțin unui anumit loc. M-am adaptat foarte bine în București și chiar a început să-mi placă. Lumea nu mă înțelege de ce îmi place aglomerația și nebunia de aici. Mă simt bine, îmi fac și vacanțe când plec în afara orașului.”

Comentarii