SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Nina şi Valeriu o să aibă şi ei casă…

26 martie, 2015 Autor: Laura Grigore


Nina şi Valeriu Rusu, din satul Seliște, raionul Nisporeni, au investit tot timpul şi banii pe care i-au muncit, pentru a-şi construi un cuib care să fie doar al lor. Un loc în care fiecare copil să aibă colțișorul său, iar Nina să poată găti prăjituri, să facă sarmale, copiii să râdă zgomotos, iar în casă să miroase a sărbătoare... Tot în zi de sărbătoare, în noaptea de Revelion, au pierdut toate visele. Casa pe care au construit-o, a ars.

În seara de Revelion, când toată lumea aştepta urătorii, Valeriu şi Nina luptau cu flăcările. Mai mult ca atât, Valeriu era să ardă de viu împreună cu fetiţa cea mică, de doar trei luni. Bărbatul s-a băgat să-şi salveze copila, care zăcea sub limbile de foc. În final, au scăpat toţi cu viaţă, doar că din luna ianuarie aceştia sunt internaţi în spital, la reabilitare.

Acum patru oameni sunt pe drumuri. Un copil de câteva luni, unul de trei ani şi părinţii acestora.

Duminică, 29 martie, la ora 18:00 proiectul ”De la zero”, organizează un concert de caritate pentru a ajuta această familie. Banii adunaţi din vânzarea biletelor se vor duce în susţinerea familiei, care acum este fără casă, masă, dar cu multă speranţă de viitor.

Comentarii