SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Noi imagini cu Lindsay Lohan agresată de iubitul său rus – (FOTO, VIDEO)

7 august, 2016 Autor: Petru Moisei Sursa: Click.ro

MONDENLindsay Lohan plănuia o vacanță de vis pe Insula Mykonos. Avea să își serbeze împlinirea a 30 de ani dar voia să profite de acest prilej pentru a-și cimenta relația amoroasă cu miliardarul rus Egor Tarabasov (23 de ani).

Numai de romantism nu a avut parte Lindsay! Noi imagini cu actrița, agresată de iubitul ei tinerel, au apărut în presa tabloidă britanică. Între Lindsay și Egor a izbucnit o altercație violentă. Cei doi se aflau în mașină iar femeia i-a smuls telefonul din mâini bărbatului și i l-a aruncat în nisip. Ea a sprintat, apoi, pentru a lua de pe nisip telefonul rusului și să fugă cu el. Egor a prins-o, i-a sucit mâinile divei și a bruscat-o, în tentativa de a-și recupera dispozitivul.

Lindsay le-a explicat jurnaliștilor de la DailyMail evenimentele care au dus la altercația care a avut loc pe plajă. „Am luat cina cu o seară înainte. Am dansat, a fost foarte plăcut. Am ajuns ambii acasă, dar el a ales să mai dea o tură pe-afară. S-a întors după câteva ore și m-am trezit cu el stând peste mine. Nu era în apele lui. Era foarte agresiv și m-a atacat.”

Actrița a dezvăluit că nu este pentru prima dată când este agresată de Egor. „Asta e problema! Dar, măcar, de data asta a văzut toată lumea! Pur și simplu, mi-am luat hainele și am plecat la prietenul meu cel mai bun din St. Tropez și mi-am petrecut restul vacanței pe yacht, pescuind.”

Provide the overview of your paperovernight.com write my paper special skills, which are related to the job you apply for

Comentarii