SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

”Noi încă așteptăm Blajinii”! Kapushon și Guz au lansat o nouă piesă însoțită de videoclip – (FOTO, VIDEO)

9 februarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu


Kapushon și Guz au lansat videoclipul piesei ”Noi încă așteptăm Blajinii”. Filmările au durat mai bine de un an, cei doi interpreți dorindu-și un produs final de calitate.

Videoclipul îl are în rol principal pe un tânăr care a venit din străinatate, iar trecând prin cimitir a văzut oamenii din sat, pe care îi cunoștea și care nu mai sunt în viață. Tânărul poartă o discuție monolog, imaginară, cu bunicul său.

„Am început să filmăm iarna trecută, dar nu am reușit să-l lansăm și l-am lăsat pentru anul acesta. Toamna tot s-au făcut câteva filmări în studio. Scenele în care apare o domnișoară dansând, le-am făcut acum, în ianuarie 2016. Ideea clipului și administrarea lui aparțin lui Ion Banaru. Clipul a fost filmat de HD Studio și Vasile Banzari”, a declarat pentru PROMOTIME Kapushon.

Cât despre cheltuielie suportate, cei doi interpreți nu au divulgat suma. ” Nu știu cât s-a cheltuit. Nu facem calcule și nici nu facem public acest lucru. Noi ne orientăm ca publicului să-i placă, nu să ne lăudăm câți bani am cheltuit pe acest clip”, ne-a declarat Guz.

Fiind întrebat de ce nu au optat pentru o lansare fastuoasă, așa cum se obișnuiește de la o vreme în Republica Moldova, Guz a precizat că „chiar dacă trăim în Republica Moldova, noi avem viziunea noastră asupra a tot ceea ce facem”.

Comentarii