SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Noi strategii și tactici de comunicare de la expertul leton, Andris Petersons

1 aprilie, 2015 Autor: Ana Creascov


Profesioniștii în domeniul relațiilor publice, antreprenorii care dețin o afacere, specialiștii în marketing și toți cei interesați de comunicare și promovare își vor da întâlnire în același loc („Le Roi”, International Business Center) și în același timp (3 aprilie). Scopul acestora va fi unul comun – de a participa la trainingul ținut de expertul în PR, Andris Petersons.

 

Organizatorii evenimentului, agenția Public Media Group, aduc în fața publicului din Moldova, pe unul dintre cei mai cotați experți din domeniul Relațiilor Publice din Letonia, Andris Petersons. „Fiind invitat pentru prima dată la noi, dumnealui a fost atras de propunerea de a colabora și este dornic să împartă experiența lui cu specialiștii în PR din Republica Moldova.”, a declarat Irina Ursu, unul dintre organizatori.

Toți cei care vor să afle cum se construiește o strategie unică de comunicare, promovare și implementare, cei interesați de tehnici de persuasiune și de mesajele pe care trebuie să le pregătim într-o lume condusă de emoții, pot găsi răspunsuri la întrebări, cumpărând un bilet de 280 de lei, chiar înainte de eveniment.

Expertul va vorbi în limba rusă, însă cei prezenți vor putea acorda întrebări în română, rusă și engleză.

Comentarii