SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

NOKIA revine în forță pe piața smartphone-urilor. CUM va arată noul Nokia 9, ce preț va avea și cu cine se bate pe cel mai tare segment de piață – (VIDEO)

25 septembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: evzmd.md

TEHNOLOGIINokia 8 abia începe să apară în magazinele din toată lumea, însă HMD Global pare să lucreze deja la următorul smartphone de top, acum că mai toate bazele au fost acoperite.

Modelele Nokia 3, 5, 6 şi 8 oferă dispozitive pentru cei interesaţi de entry-level, mid-range, mid-range premium şi flagship, cu Nokia 2 la orizont pentru pieţele emergente. Nokia 9 urmează să fie adevăratul concurent pentru dispoztivie precum Galaxy Note8, LG V30 şi iPhone X, cu margini subţiri şi hardware de top, alături de câteva funcţii mai speciale, caracteristice phablet-urilor high-end.

Câteva imagini şi o serie de specificaţii tehnice au apărut astăzi pe internet, veridicitatea acestor informaţii putând fi oricând contestată, întrucât nu vin din surse oficiale, scrie go4it.ro. La exterior, Nokia 9 seamănă foarte mult cu ceea ce am văzut pe piaţă din partea companiilor coreene Samsung şi LG, cu ecran mare, curbat la margini şi cu ramă foarte subţire deasupra şi sub display. Spatele este realizat de asemenea din sticlă, în timp ce ambele panouri sunt lipite de o ramă de aluminiu.

Pe partea din spate poate fi observat un sistem dual-camera similar cu cel de pe Nokia 8, iar sub acesta găsim senzorul de amprentă, care a fost mutat de sub display. La capitolul caracteristici, vorbim despre un Snapdragon 835 (care ar putea fi înlocuit cu 845, în cazul că întârzie mai mult), un display mai mare decât cel de pe Nokia 8 (care măsoară 5,3”), bazat pe tehnologia AMOLED şi camere cu senzori Sony IMX258, alături de rezistenţă la apă şi praf la standardul IP68.

Preţul de pornire pentru Nokia 9 ar putea fi de aproximativ 750 de euro, mai puţin decât preţul cerut de concurenţă.

 

Comentarii