SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Nou trend în bucătărie – pizza din pepene verde

28 iulie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: kanald.ro Foto: nuggetmarket.com


Știm că din pepenele verde se mușcă sau se face suc, dar nu știm că lista ar putea continua. Iată ce rețetă ciudată, dar delicioasă au inventat gurmanzii.

V-ați imaginat vreodată ce gust ar ieși din combinația pepene verde cu ceapă? Nu? Nici noi, dar e timpul să ne abatem de la modul clasic de a îmbina produsele și să avem încredere în sfaturile specialiștilor.

Tăiați ceapa rondele, apoi amestecați inelele cu oțet, zahăr și sare. Lăsați-le la marinat un sfert de oră, sau până ceapa se înmoaie. Extrageți 2 linguri din lichidul obținut și amestecați-l cu 2 linguri de ulei de măsline. Scurgeți, apoi, tot lichidul din ceapă.

Tăiați o felie de pepene verde și ungeți ambele fețe cu amestecul din ulei de măsline și sucul obținut de la ceapă. Puneți-o pe grătar și țineți-o câte 3-4 minute pe fiecare parte.

După ce ați scos pepenele de pe grill aranjați rondelele de ceapă pe el, adăugați brânză, nuci și decorați cu busuioc. Ce a ieșit? O pizza. Tăiați-o în 8 felii mai mici și savurați-o.

Comentarii