SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Noua iubită sexy a lui Ronaldo e din Italia – (FOTO)

21 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.okmagazine.ro

EXCLUSIVDupă ce-a câștigat Campionatul European de Fotbal, Cristiano Ronaldo se bucură de o binemeritată perioadă de relaxare, cu o victorie imensă în portofoliu. Dar nu singur, căci în viața sa personală ar fi apărut o nouă Irina Shayk. De data aceasta, iubita lui e de origini ceva mai „calde”: Elisa De Panicis, o bombă italiană sexy, în vârstă de 29 de ani.
Elisa este un model italian de lenjerie intimă

Elisa este un model italian de lenjerie intimă

Cine este, mai exact, presupusa nouă iubită a lui Ronaldo? Elisa De Panicis este o vedetă italiană de reality show, care l-a sedus pe fotbalist în luna mai. Cei doi s-au cunoscut în timpul unei vacanțe în Ibiza, conform surselor citate de „The Sun”.

Mai mult, se pare că atunci când redactorii unei reviste din peninsula apenină, „Novella2000”, au întrebat-o pe Elisa dacă e vorba de iubire în relația cu starul portughez, italianca ar fi răspuns foarte convinsă: „Cum ar putea să nu fie?”.

Formele sale l-au cucerit pe Ronaldo din mai, în timpul unei vacanțe

Formele sale l-au cucerit pe Ronaldo din mai, în timpul unei vacanțe

Nu că am crede-o pe cuvânt, dar pictorialul senzual, pe care l-a realizat pentru un brand de lenjerie intimă arată cam ce-ar fi putut să-l atragă pe Ronaldo de partea ei.

Blonda apare în numeroase cadre intime, îmbrăcată sumar, în piese de lenjerie intimă foarte sexy, arătându-și formele apetisante și generoase care au și făcut-o cunoscută în lumea mondenă.

De asemenea, conturile sale de social media sunt pline de alte „dovezi” în acest sens…

66

După relația de 5 ani cu supermodelul rus Irina Shayk, dar și relații mai scurte cu „bombe” sexy precum Alice Goodwin ori Gemma Atkinson, înțelegem că Ronaldo are o înclinație spre modelele de lenjerie intimă.

Și cum italianca Elisa merge pe aceeași nișă, totul e posibil. Să fie ea noua iubită de la brațul fotbalistului? Deocamdată, reprezentanții celor doi nu au comentat nimic.

Comentarii