SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Noul concept Lincoln Navigator, inspirat din designul bărcilor și al iahturilor – (FOTO, VIDEO)

4 aprilie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: cars.ro
lincoln-navigator-sv2-0021

AUTOCompania americană Lincoln a dezvăluit informațiile oficiale ale noii mașini concept Lincoln Navigator, notează cars.ro. Prezentată drept un SUV luxos la Salonul Auto de la New York, noua mașină a americanilor înfățisează caracteristicile ce se vor regăsi în viitoarele modele.

Echipa de design a celor de la Lincoln s-a inspirat, asa cum declară chiar ei, din designul bărcilor cu pânze și a iahturilor. Acest lucru a influențat întreaga mașină, pornind de la liniile curbate, moderne până la culoarea vopselei Strom Blue, care imită culoarea gri și albastrul mărilor.

Finisajele din lemn te duc și ele cu gandul la lumea mărilor și oceanelor. Mașina are, de asemenea, și un sistem de transmisie personalizat care ajută motorul V6 de 3,5 litri să atingă performanțe impresionante.

Noul concept Lincoln Navigator posedă 400 de cai putere și o serie de tehnologii inteligente care îl fac să fie și mai sigur pe orice suprafașă de drum și pe orice anotimp. Șoferii pot opta dintre mai multe moduri de conducere și manevrabilitate pentru a-și îmbunatăți plimbarea și pentru a se potrivi cu starea lor de spirit din timpul condusului, care poate diferi de la un moment la altul. Aici sunt incluse opțiuni de setare a volanului, suspensiei și a nivelului de zgomot, fiecare modalitate aleasă fiind însoțită de o animație digitală încorporată.

Lincoln_Navigator_Concept_08

În interiorul cabinei îmbrăcat în piele bleu deschis se află șase locuri ce se pot ajusta în 30 de moduri diferite pentru a oferi ocupanților confortul de care au nevoie.

Lincoln_Navigator_Concept_10

Cabina posedă monitoare mari încorporate în tetiere cu conectivitate Wi-Fi. Șoferul dispune de un display de dimensiuni mari care îi oferă tot sprijinul de care are nevoie pentru a beneficia de un drum confortabil.

Comentarii