SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Nu are nici 4 ani, dar face filmulețe cu rețetele pe care le gătește. Cum a reușit o fetiţă din Glodeni să cucerească internauţii – (VIDEO)

18 februarie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: prime.md Foto: prime.md

DIVERSEO fetiţă din Glodeni a devenit vlogger culinar la numai trei ani. Mica gospodină Gabriela Leahu a schimbat păpuşile pe tacâmuri, iar acum îi învaţă pe alţii să gătească de toate, de la bucate din carne până la copturi complicate.

Copila a devenit deja vedetă pe reţelele de socializare, unde zeci de mii de oameni urmăresc ce bunătăţi pregăteşte.

Filmuleţele în care micuţa Gabriela le învaţă pe alte gospodine să gătească prăjituri au devenit virale pe internet şi au acumulat zeci, iar unele chiar şi peste o sută de mii de vizualizări. Internauţii au rămas impresionaţi de talentul fetiţei şi i-au lăsat mii de comentarii de încurajare.

A schimbat jucăriile pe reţetele de mâncare. O fetiţă din Glodeni a devenit vlogger culinar la doar trei ani

A schimbat jucăriile pe reţetele de mâncare. O fetiţă din Glodeni a devenit vlogger culinar la doar trei ani

Posted by PUBLIKA.MD on Sonntag, 18. Februar 2018

Pentru a ne convinge o dată în plus de abilităţile Gabrielei, am mers la ea acasă, unde am găsit-o tot în bucătărie. Mica gospodină, ajutată de mama ei, pregătea un chec de ciocolată.

Ludmila Leahu spune că fiica sa a început să o ajute prin bucătărie acum un an, pe când avea doar doi ani şi jumătate. Acum, Gabriela susţine că poate face totul singură, fără indicaţiile mamei sale.

Părinţii Gabrielei afirmă că vor să dezvolte talentul şi pasiunea fiicei lor. Astfel, în fiecare seară, când revine de la grădiniţă, dar şi în weekend, Gabriela găteşte.

„Reţeta să fie şi uşoară, pentru ea, adică să nu fie de tăiat, să nu fie dificil. Facem cu drag aceste reţete. Eu filmez, redactez video, o încurajez”, a spus mama Gabrielei, Ludmila Leahu.

„Mă mândresc cu fiica noastră, Gabriela, mica gospodină. E ca o surpriză pentru noi toţi”, a menționat tatăl Gabrielei, Vasile Leahu.

Pe pagina sa de Facebook, mica gospodină are aproape 22 de mii de persoane care îi urmăresc activitatea.

Aici o puteți urmări pe mica gospodină.

Comentarii