SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Nu doar muzică! Iată câteva filme în care a jucat Rihanna – (VIDEO)

27 februarie, 2016 Autor: Doina Calcea

DIVERSES-a lansat în lumea mondenă mai bine de 10 ani, iar de atunci se poziționează în vârful topurilor muzicale. Artista a împlinit 28 de ani de curând. Noi îți prezentăm, cu această ocazie, și latura artistică a a Rihannei mai puțin cunoscută: cinematografia. Iată câteva filme care au făcut-o celebră pe vedeta din Barbados.

Bring It On: All or Nothing (2006)

Brittney Allen este cea mai populară fată din liceu, șefa majoretelor, iar prietenul ei este cel mai frumos băiat din liceu. Când aceasta se mută cu părinții în alt oraș, viața ei se schimbă radical.

Battleship (2012) este o aventură spectaculoasă care se întinde peste ape, în cer și peste pământ, în lupta pentru supraviețuire a planetei noastre împotriva unei forțe superioare.

This Is The End (2013)

 În urma unei serii de evenimente neobișnuite și de proporții catastrofale, care devastează orașul Los Angeles, un grup de șase prieteni sunt nevoiți să se baricadeze într-o casă. Afară, lumea se duce de râpă. Înăuntru, prietenia lor e pusă la grea încercare de stresul izolării și împuținarea proviziilor.

Comentarii