SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Nu își mai ascund relația! Cum au fost surprinși Timati și Anastasia Reshetova – (FOTO)

13 martie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: perfecte.md Foto: perfecte.md

MONDENAnastasia Reshetova (22 de ani) și Timati (34 de ani) se întâlnesc de foarte mult timp, dar rareori îi uimesc pe fani postând poze comune. Recent, modelul a publicat o poză împreună cu artistul, însă followerii au observant că Timati nu este pregătit să facă același lucru.

Anastasia Reshetova și Timati se întâlnesc de mai mult de doi ani. Celebrul cuplu a apărut foarte des la diverse evenimete mondene, iar Anastasia s-a filmat chiar și într-unul dintre clipurile rapperului. În schimb, pe rețelele de socializare ei sunt mai discreți și nu publică fotografii comune.

Recent Anastasia a postat pe contul sau official de Instagram o poză împreună cu iubitul sau, Timati. Această a semnat: „Totuși suntem frumoși!” În câteva minute poză a acumulat sute de like-uri și zeci de comentarii, printre care: „ Wow ce frumoși”, „Arătați superb împreună”, „O pereche minunată”.

Mulți fani au observat că Timati nu postează deloc poze împreună cu Anastasia. „Percepțiile nu permit să se publice o poză cu iubita?” au întrebat fanii pe Reshetova.

 

Comentarii