SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

„Nu le cer să mă placă, doar să nu mă judece”. Problemele unei studente moldovence în Marea Britanie

28 octombrie, 2015 Autor: Dan Maxim Sursa: stirileprotv.ro
Paula-Ursu-Royal-Holloway-Lawyer-student-appearance-472429


Paula Ursu, o tânără în vârstă de 18 ani din Chișinău, s-a plâns presei din Marea Britanie că este jignită de colegele ei de la facultate pentru că vine la cursuri îmbrăcată prea elegant.

Paula studiază de câteva săptămâni Dreptul la Universitatea Royal Holloway din Londra. Sătulă să fie ironizată de colegele ei din cauza modului în care se îmbrăca, tânăra a scris un editorial în ziarul The Tab, pe care l-a intitulat „M-am săturat ca oamenii să creadă că sunt proastă doar pentru că vin la cursuri îmbrăcată frumos”.

„La început am încercat să le explic oamenilor că lucrurile nu stau așa, însă acum consider că nu e treaba nimănui cum arăt eu”, și-a început tânăra articolul.

Paula vorbește 5 limbi străine și susține că aspectul ei o ajută să fie mai concentrată la cursuri.

 

Nici măcar nu imi ia mult să fiu gata, poate 20 sau 30 de minute. Mă trezesc, fac duș, iau micul dejun, îmi fac părul și încerc să mă îmbrac zilnic cu alte haine. E doar un fel de ritual„, mai explică tânăra.

 

În incheiere, Paula susține că a primit numeroase reacții pozitive, după ce și-a mărturisit problemele cu care se confruntă pe un blog.

Am fost surprinsă când am văzut, multe femei mi-au spus că sunt curajoasă. Nu înțeleg de ce oamenii se judecă între ei. Nu le cer să mă placă, doar să nu mă judecere„, a mai transmis tânăra din Republica Moldova.

Comentarii