SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Numele mai multor metropole, reprezentate grafic de o româncă – (FOTO)

24 aprilie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: adevărul.ro Foto: ralucapopescu.wordpress.com

DIVERSERaluca Popescu este un artist grafic din România. Ea a încercat să reprezinte numele mai multor oraşe prin nişte logo-uri care conţin imagini reprezentative ale metropolelor respective.

Proiectul româncei Raluca Popescu a fost postat pe site-ul Bored Panda. „Am început cu Bucureşti. Ce reprezintă cel mai bine oraşul în care locuiesc? Cum ar putea fi desenat?”, s-a întrebat Raluca Popescu.  În cazul capitalei bucureştene, Bucharest (Bucureşti – lb. engl), numele conţine, la nivel fonetic, cuvântul „car” (maşină –lb.engl.), care a fost inclus de artista grafică în logo-ul oraşului, notează adevărul.ro.

Bratislava, capitala Slovaciei, a primit imaginea unui sutien – „bra” (lb. engl.), în timp ce Budapesta, capitala Ungariei, a căpătat statuia lui Buda, iar Berlin simbolul unui urs (bear – lb.engl.).

bra-tislava

buda-pest

Islanda a fost „servită” cu un cornet de îngheţată potrivit cu vremea rece a ţării „ice” (gheaţă, îngheţată – lb. engl.), în timp ce în Moscow (Moscova – lb. engl.) s-a „infiltrat” o vacă (cow – lb. engl.).
ice-land

Liverpool (pisicină – lb. engl.)
liver-pool

liver-pool1

lon-on

manchester

 

Comentarii