SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

O basarabeancă a furat privirile la Gala premiilor Gopo de la București – (FOTO, VIDEO)

29 martie, 2018 Autor: Petru Moisei

EVENIMENTEStela Popa a apărut pe covorul roșu al Galei Gopo de la București așa cum nu ai mai văzut-o. Frumoasa prezentatoare a atras toate privirile.

Că basarabencele sunt frumoase foc, ne confirmă încă o dată prezentatoarea principalului Telejurnal de la TVR2 – Stela Popa. Vedeta Televiziunii publice din România a avut o apariție spectaculoasă la Gala premiilor Gopo. A optat pentru o rochie de un albastru electrizant semnată de designerul basarabean Olga Parubina. Superba ținută i-a pus prezentatoarei și mai mult în valoare frumusețea și albastrul intens al ochilor. Stela a făcut senzație pe covorul roșu de la București.

De altfel, în aceeași zi, pe 27 martie, Stela Popa a fost invitată la mai multe emisiuni ale TVR cu ocazia Centenarului. Jurnalista a demonstrat astfel că nu este doar frumoasă, ci și deșteaptă foc. A comentat situația de pe ambele maluri ale Prutului ca un adevărat jurnalist profesionist. Una dintre apariții a fost în emisiunea „Perfect Imperfect” realizată de Emma Zeicescu, una dintre cele mai cunoscute moderatoare de emisiuni din România.

Așadar, TVR are cu ce se mândri, iar telespectatorii au ce admira!

Comentarii