SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

O elevă din capitală și-ar fi pus capăt zilelor din cauza unei iubiri

13 martie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: unica.md Foto: google.com

SOCIALCazul cutremurător a avut loc în Capitală în acest weekend. O elevă a Centrului de Excelență în Construcţii și-a pus capăt zilelelor în noaptea de duminică spre luni. Ea s-a aruncat în gol de la etajul opt al căminului în care locuia. Tatăl, fratele mai mic și mama complet nevăzătoare sunt îndurerați și nu pot explica gestul tinerei.

Veștile tragice se țin scai de capitală. O elevă a Centrului de Excelență în Construcţii și-a pus capăt zilelelor în noaptea de duminică spre luni. Ea s-a aruncat în gol de la etajul 8 al căminului în care locuia. Tânăra fata a lăsat în urmă o familie îndoliată – tatăl, fratele mai mic și mama complet nevăzătoare.

Din discuția purtată cu directorului instituției , discipola era sănătoasă mental, cel puțin asta au arătat toate testele făcute anterior împreună cu psihologii centrului. Aceasta avea succese bune la ore, iar în timpul liber muncea în calitate de vânzător consultant la unul dintre centrele comerciale din capitală. Tânăra nu a lăsat niciun bilet de adio, cel mai probabil însă ar fi săvârșit acest pas din dragoste. Ea era originară din raionul Călărași și era în cel de-al doilea an de studiu.

Comentarii