SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

O femeie a cunoscut online un bărbat și a mers la el acasă. Nu a știut că va da peste ”Hannibal Lecter” în versiune rusească. A fost mutilată

7 noiembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: libertatea.ro Foto: libertatea.ro

DIVERSEUn ”Hannibal Lecter” în versiune rusească a torturat și mușcat o femeie pe care o invitase la el acasă pentru o cină romantică.

Anatoli Ezhkov, 45 de ani, a invitat-o pe medicală Irina Gonchar, o asistentă medicală de 41 de ani pe care a cunoscut-o online, în apartamentul său dintr-un hostel din Kurgan, Rusia, pentru a lua cina împreună, potrivit dailymail.co.uk.

Lucrurile au luat o turnură neașteptată după ce doi au consumat alcool. Anatoli, despre care se crede că era şi sub influenţa drogurilor, a încercat să o stranguleze pe femeie cu un cordon.

Apoi, bărbatul a început să muște din urechile victimei, din nas și chiar din spatele ei. Femeia a început să țipe și a fost auzită de vecinii care au și salvat-o.

Irina a fost transportată de urgenţă la spital cu contuzie, fractură de coste şi alte răni critice pe corp.

Anatoli a fost dus la poliţie, dar după ce a dat explicaţii, anchetatorii l-au lăsat în libertate până la audierea sa în tribunal.

Un membru al familiei asistentei medicale este îngrozit de decizia autorităților: “Cum a fost posibil ca poliţia să-i dea drumul? Dacă intră în casa ei şi încearcă să o ucidă?”, a spus acesta.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a confirmat cazul șocant, dar nu a dat nicio altă declarație despre acesta.

 

Comentarii