SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

O femeie crescută de două lesbiene s-a declarat împotriva căsătoriilor între gay

2 iulie, 2015 Autor: Irina Rogojina Sursa: gandul.info


Heather Barwick, o femeie crescută de o mamă lesbian și partenera ei, a adresat un mesaj comunității homosexual în care se pronunță împotriva căsătoriei între persoane de același sex, informează Yahoo.

În eseul, „Dragă comunitate gay, copiii voștri suferă”, Heather povestește experiența ei dramatică din copilărie și greutățile pe care le-a înfruntat crescând fără tată, ci în schimb, cu o a doua mamă.

Heather, la rândul ei mamă a patru copii, și-a publicat eseul în The Federalist.

„Vă scriu pentru că am decis să recunosc: nu susțin căsătoria între persoane de același sex. Dar nu e din motivele pe care le insinuați voi. Nu sunt împotrivă că sunteți gay. Vă iubesc foarte mult. E vorba de însăși natura relației între persoane de același sex” a scris ea.

Deși în copilărie, Heather „moștenise” convingerile mamei sale, timpul i-a schimbat atitudinea și opinia în privința căsătoriei între persoane de același sex.

„Căsătoria între persoane de același sex îi ia copilului șansa de a crește cu o mamă și un tată, și îi este spus, în schimb, că acest aspect nu contează. Că totul e oricum la fel. Dar nu este. Mulți dintre noi, mulți dintre copiii voștri, suferă. Absența unui tată a creat un gol imens în viața mea. În fiecare zi tânjeam după el. O iubeam pe partenera mamei mele, dar încă o mamă nu a putut să-l înlocuiască pe tatăl pierdut”, a mai scris ea.

Instituțiile abilitate care susțin căsătoria homosexuală spun că argumentele lui Heather nu sunt valide, pentru că suferința ei nu este relevant înceea ce privește drepturile civile ale persoanelor gay.

Comentarii