SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

O femeie din Sângerei a fost mușcată de un jder bolnav de rabie

14 noiembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: moldova.org Foto: moldova.org

SOCIALO femeie din satul Drăgăneşti, raionul Sângerei, a fost muşcată de un jder, bolnav de rabie. Incidentul a avut loc acum zece zile, în timp ce femeia a mers în coteţ să ia ouăle, anunţă Publika TV.

Aceasta s-a adresat imediat medicilor şi este acum sub supraveghere. Faptul că animalul este bolnav a fost confirmat de analizele de laborator făcute de specialiştii de la Direcţia raională pentru Siguranţa Alimentelor.

Ana Ţutenco a povestit că s-a dus într-o zi să ia ouăle din coteţ. Pentru că înăuntru este întuneric, nu a observat animalul. Femeia a spus că, deşi i-a fost frică, a reuşit totuşi să prindă animalul şi să-l omoare.

Primul lucru pe care ea l-a facut, imediat după ce a fost muşcată, a fost să se spele pe mâini cu săpun şi să se adreseze  la medic. Acum femeia face un tratament pentru a nu se îmbolnăvi de rabie.

Reprezentanţii Direcţiei pentru Siguranţa Alimentelor spun că acesta este primul caz de rabie înregistrat în Sângerei în ultimii doi ani. Anterior, se înregistrau câte trei sau patru cazuri anual, mai scrie Publika TV.

Comentarii