SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

O femeie și doi bărbați din capitală, puși la pământ de mascați pe o stradă din capitală. Motivul pentru care au fost reținuți

5 iunie, 2017 Autor: Tatiana Beleuţă

RECOMANDAMO femeie și doi bărbați din capitală au fost reținuți de oamenii legii fiind suspectați de trafic de droguri.

Potrivit Poliției, pe parcursului lunilor mai – iunie curent, ofiţerii de investigaţii în comun cu procurorii au monitorizat şi au acumulat informaţiile necesare, privind activitatea unei grup criminal de persoane, specializat în traficul ilegal de heroină în proporţii deosebit de mari.

În acest context au fost demarate achiziţii de control, în urma cărora au fost procurate cantităţi impunătoare de droguri.Prin urmare, forţele de ordine au reţinut membrii grupării criminale, care s-au dovedit a fi o femeie de 45 ani şi doi bărbaţi cu vârstele de 25 ani şi respectiv 47 ani, domiciliaţi în Capitală. Fiind desfăşurate percheziţiile autorizate la domiciliile acestora, poliţiştii au depistat şi ridicat mai multe pachete cu o substanţă solidă, asemănătoare heroinei, care au fost expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP. Totodată, s-au depistat bani obţinuți în urma vânzărilor de droguri, precum şi telefoane mobile folosite în scopuri criminale.

Aceştia au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru comercializarea drogurilor în proporţii deosebit de mari.

Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani.

 

VEZI AICI VIDEO

Comentarii