SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

O lecție de stil cu fashionista Cristina Surdu – (FOTO)

5 februarie, 2016 Autor: Mirela Urușciuc
Untitled-1


Cu toate că frumusețea vine dinăuntru și e emanată prin atitudine, un minimum de cunoștințe în modă nu are cum să facă rău. Vă invităm să citiți câteva sfaturi de stil, dar și să admirați câteva dintre ținutele Cristinei Surdu.
De unde vine pasiunea pentru modă?

Ca orice fată, am fost mereu pasionată de lumea modei, de haine frumoase, de combinații interesante. Pasiunea a crescut câțiva ani în urmă, când am început să urmăresc o mulțime de bloguri de modă, când am descoperit stilul italiencelor.

Când și cum ai înțeles că vrei să împarți din experiența ta cu alții?

Am o avut o perioadă în care nu lucram și stăteam acasă. Petreceam mult timp pe internet și în acea perioadă am descoperit lumea blogurilor de modă. Mi-a plăcut foarte mult. Îmi plăcea moda, fotografia, călătoriile, aveam timp liber, așa că mi-am zis ”de ce să nu-mi fac un blog?”. În plus, povestind despre ceea ce făceam zi de zi în postarile de pe blog, eram mai aproape de cei dragi din Moldova.

Ce-nseamnă pentru tine gust estetic?
Pentru mine esteticul e atunci când omul ”are gust”, exact așa cum zic moldovenii. Te poți naște cu această calitate sau, de ce nu, ți-o poți cultiva.

Cum se îmbracă oamenii din Republica Moldova?

Am zis mereu că Moldova are femei frumoase. Uneori, însă, exagerează și nu se îmbracă adecvat situației. Oricum, pot spune că, în ultima vreme, lucrurile s-au schimbat spre bine.

Care e stilul în care te simți cel mai bine?
Mă regăsesc în casual și sporty chic. Îmi place să mă simt confortabil, dar, în același timp, să fiu îmbracată bine.

De ce trebuie să depindă alegerea vestimentaţiei dimineaţa?
Trebuie să depindă de locul în care mergi. Dacă pleci la lucru, trebuie să alegi o ținută adecvată locului de muncă. Dacă însoțesti copilul la școală sau grădiniță, trebuie să alegi o ținută pentru acea situație. Dacă mergi la cumpărături, trebuie să alegi o ținută simplă și comodă, dar asta nu înseamnă că nu poate fi și stilată.

Ai nişte sfaturi pentru femeile cu forme diferite ale corpului? 
Fiecare femeie ar trebui să se îmbrace cu ceea ce dorește și ceea ce o face să se simtă bine. Însă atunci când alegi o ținută care te avantajează și care îți ascunde defectele, cu siguranță te vei simți automat bine și frumoasă.

Comentarii