SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

O moldoveancă a izbucnit în lacrimi într-un show TV din România, după ce jurații i-au spus că e plictisitoare: ”Nu sunt victimă” – (VIDEO)

22 februarie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: kankan.md Foto: kankan.md
0c76994a4428145c31e23bb5931fe1ce

DIVERSEMoldoveanca din show-ul ”Bravo, ai stil” a ajuns în lacrimi, în ultima ediție. Angela s-a supărat foartemult pe unul dintre jurați, căci a criticat-o și a făcut-o prea ”tristă” pentru show-ul de televiziune la care participă.

Tânăra în vârstă de 25 de ani, originară din Chișinău, a izbucnit în lacrimi în culise. Cum a început totul, în continuare.

În ediția din 17 februarie, juratul Maurice Munteanu i-a spus Angelei, la verdict, că reacționează urât la critică și că e prea tristă în show. ”Lăsând gluma la o parte, mie chiar îmi place ce ai făcut azi. Știi ce nu-mi place, în schimb? Că nu ești în stare să argumentezi, să susții și dacă vă luăm un pic mai tare, în forță, vă apucă plânsul, leșinați, plecați, vă supărați. Ai privirea aia de cărpioară. Știi, văd aici lacrima ca-n Sandy Bell. Știi lacrima aia ca-n Sandy Bell, când joacă, joacă și nu cade?”, i-a spus Maurice moldovencei.

În ediția din 21 februarie, producătorii au difuzat imagini surprinse în culise, unde Angela a izbucnit în lacrimi. ”Mie nu mi se pare normal să mi se atribuie titulatura de victimă! Eu asta sunt! Atât show fac, asta sunt! Cum și-au pus toate fetele de aici sufletul, căci chiar l-au pus, așa mi l-am pus și eu. Mi l-am pus pentru că am vrut. Ce vrei să transmit altceva? Eu nu sunt victimă!”, spunea tânăra din Chișinău, printre lacrimi.

Angela s-a revoltat căci jurații cred că ea nu se manifestă în totalitate. ”Mi s-a spus că sunt victimă, că mi-am pierdut umorul, că sunt plictisitoare, că ”poți să faci și tu ceva?”. Păi, da sunt! Eu nu pozez în niciun fel”, a adăugat basarabeanca.

În gala de sâmbătă, 18 februarie, Angela a fost votată intens de public, astfel că a fost pe primul loc în topul preferințelor.

Comentarii