SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

O moldoveancă, la ziua de naștere a Rihannei FOTO

22 februarie, 2015 Autor: Doina Calcea Sursa: Instagram, people.com Foto: Instagram


Cântăreața Rihanna și-a sărbătorit cea de-a 27 aniversare la domiciliul faimosului om de afaceri Jim Goldstein din Los Angeles, iar în lista invitaților au fost prezenți Leonardo DiCaprio, Mick Jagger, Jim Carrey, Bill Murray, Naomi Campbell, Paris Hilton, dar și moldoveanca Doina Ciobanu.

Bloggerița cu aproape 60.000 de fani pe Facebook, Doina Ciobanu, se află de ceva timp pe tărâmul american. Acolo a fost prezentă la evenimentul organizat de revista VANITY FAIR intitulat “YOUNG HOLLYWOOD” Party din Los Angeles, unul dintre cele mai importante petreceri date înaintea Premiilor Oscar. Fashionista i-a văzut în carne și oase pe toți actorii din distribuția serialelor  „The Vampire Diaries” și „Originals”. Doina a purtat o ținută Rhea Costa, pantofi Le Silla, clutch Jimmy Choo și bijuterie marca Orka Mesica.

 

Mai mult decât atât, Doina a fost prezentă și la ziua de naștere a vedetei din Barbados, Rihanna.

 

Rihanna a postat pe contul de Instagram un mesaj emoționant în care i-a mulțumit mamei ei.

„Acum 27 ani, mama mea a dat naștere primului ei copil, la frageda vârstă de 27 de ani”.

 

„Viața nu este niciodată o bucată de tort, dar mă simt specială că am fost aleasă de Tatăl meu din Cer să reușesc aici! Și în fiecare an sunt mai recunoscătoare! În fiecare zi când ne trezim, înseamnă că mai avem încă o șansă la viață … de a trăi ceea ce am învățat și de a descoperi chiar mai mult, pentru a fi bun cu alte persoane și a ști că ești o parte din zâmbetul lor! Eu prețuiesc aceste zile și mă rog ca Dumnezeu să cruțe viața mea pentru a vedea mult mai multe! # Feb20 ”

 

Riri este acum tot mai ocupată cu promovarea celui mai nou single, „FourFiveSeconds” în colaborare cu Paul McCartney și Kanye West. Trio-ul a interpretat live piesa, pentru prima dată, la Premiile Grammy la începutul acestei luni.

Comentarii