SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

O nouă carte despre Vlad Ţepeş care a fost transformat în Dracula

12 iunie, 2015 Autor: Daniela Timofti Sursa: descopera.ro


Care sunt motivele pentru care unul dintre cei mai controversați domnitori, Vlad Țepeș, a devenit dictator încearcă să afle scriitorul Igor Bergler în noua sa carte ,,Biblia Pierdută".

În carte se redă cum profesorul de istorie, Charles Baker, se află în oraşul unde s-a născut Dracula, pentru a elucida unul dintre cele mai misterioase cazuri istorice, și anume viața lui Țepeș.

Cea mai controversată figură a Europei de Est, Vlad Ţepeş, a finanţat un proiect ambiţios care va schimba faţa întregii lumi. Proiectul –  multiplicarea unui mesaj menit a fi descifrat doar de anumiţi iniţiaţi. În 1455, codul este ascuns în prima lucrare tipărită vreodată, ,,Biblia B42″ cunoscută şi ca ,,Biblia lui Gutenberg”. Pe măsură ce Charles Baker descoperă moştenirea familiei sale, acesta dezvăluie o imagine terifiantă a unei lumi confuze în care propaganda nu mai este o exclusivitate a războiului, ci s-a insinuat subtil în viaţa de zi cu zi a fiecărui utilizator permanent conectat şi paradoxal din ce în ce mai deconectat.

Dacă v-a intrigat rezumatul cărții atunci căutați-o prin librării, începând cu luna viitoare.

Comentarii