SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

O tânără din Ialoveni, violată de propriul tată ani la rând

12 septembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: realitatea.md Foto: realitatea.md

SOCIALO tânără în vârstă de 22 de ani din satul Hansca, raionul Ialoveni, ar fi fost violată de propriul tată timp de mai mulți ani. Cazul a ajuns în mass-media după ce mama sa a susținut, la începutul săptămânii, o conferință de presă în care a dezvăluit detalii cutremurătoare.

Clipele de groază aveau loc în timp ce ea era plecată peste hotare, fetița sa ascunzând faptul că devenise obiect sexual pentru tatăl său de la 4 ani și divulgând mamei sale prin ce a trecut abia după 17 ani.

Solicitată de Realitatea.md, Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Ialoveni, a explicat că poliția a fost alertată pe data de 27 aprilie 2017. Victima, împreună cu mama sa, a depus o plângere, iar în aceeași zi suspectul a fost reținut pentru 72 de ore.

Prima instanța i-a prelungit mandatul de arest preventiv, însă ulterior, agresorul a fost eliberat de după gratii prin decizia Curții de Apel. Acum, mama tinerei acuză judecătorii de abuz de putere, neglijență în serviciu și depășirea atribuțiilor.

Astfel, bărbatul a fost eliberat pe data de 7 iulie 2017 și a revenit acasă, cerând de mâncare. Femeia s-a adresat din nou la poliție, fiind emisă o ordonanță de protecție pentru fiica sa.

Potrivit poliției, până în prezent, nu au fost înregistrate plângeri, precum că suspectul ar fi încălcat ordonanța. Mai mult, au fost colectate toate probele necesare, astfel încât cauza penală să fie transmisă pe masa magistraților până la sfârșitul acestei luni.

De menționat că dacă bărbatul va fi găsit vinovat, acesta riscă de la 10 la 20 ani de închisoare sau detențiune pe viață.

Comentarii