SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

O tânără din Moldova, printre concurentele show-ului românesc ”Bravo, ai stil!”. A pozat incendiar, cu sânii la vedere – (FOTO, VIDEO)

25 ianuarie, 2017 Autor: Dan Maxim Sursa: kanka.md Foto: instagram aniolavalerie
d38a239ec1cf239496dd0c40a81f7a49

MONDENO tânără de 25 de ani din Moldova ia parte la cunoscutul show românesc ”Bravo, ai stil”. Frumoasa moldoveancă se află printre cele 14 participante ale proiectului TV.

Angela Carp este din Chișinău și a studiat la Universitatea Politehnica din București, apoi s-a decis să meargă la Institutul de Moda Burgo Pattern Making unde a plătit 10 000 de euro pentru cursuri pentru a-și duce pasiunea pentru fashion la alt nivel.

 

Anterior, tânăra a fost eroina unei ședințe foto incendiare înainte de a fi aleasă pentru celebra competiție de stil.

 

O recunosti? Se află printre noile concurente, însă înainte de a veni la „Bravo, ai stil!” a pozat incendiar. În show pare o fată cuminte, însă iată cât de schimbată este în această fotografie!

facdf42e54fa92e3074d7b3f441485ed

”Ieri a fost prima emisiune și deja simt că va fi o experiență extraordinara. Am nevoie de toată susținerea voastră, pentru ca voi sunteți cei care decideți cine merge mai departe…fiecare vot contează.”, mărturisește moldoveanca.

Angela a reușit deja să se remarce cu stilul său bine definit, ea luând cu fiecare apariție câte o steluță. În plus, s-a evidențiat și prin povestea de viață pe care a dezvăluit-o fără niciun regret, iar acum luptă împreuna cu celelalte 13 concurente pentru marele trofeu.

Comentarii