SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Obiceiuri cancerogene de care trebuie să scăpăm

3 iulie, 2015 Autor: Nataşa Bujor


Potrivit unui studiu recent, o treime dintre cazurile de cancer ar putea fi evitate dacă am respecta o alimentație corespunzătoare.

S-a demonstrat că printre cele mai nocive produse ce pot cauza cancerul se numără zahărul alb, făina albă, îngrășămintele chimice și apa cu clor de la robinet. Cea din urmă e prea des folosită de oamenii care nu conștientizează pericolul consumului apei de la robinet. În plus, clorul mai poate pătrunde în organism și prin piele, adică la fiecare duș.

Cu dușul n-avem ce face, însă consumul de apă trebuie corectat! Noi îți recomandăm să bei numai apă potabilă purificată (adică apă plată din comerț).

Mezelurile sunt o altă cauză a apariției cancerului în destule cazuri. Carnea procesată trebuie consumată cu moderație fiindcă are un conținut de nitrați, care, în amestec cu pH-ul, se transformă în nistrosamine ce pot provoca cancer la tubul digestiv.

Încă un produs pe care ar trebui să-l eliminați din consumul zilnic este zahărul, care stimulează secreția de insulină și slăbește flora intenstinală benefică organismului.

Comentarii