SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Olga Blanc: 10 lucruri despre frumusețe și succes

4 septembrie, 2014 Autor: Olga Rusu Foto: arhiva personală


O cunoaștem în calitate de designer de modă, însă știm mai puține lucruri despre femeia Olga Blanc. Am vrut să aflăm care sunt metodele la care recurge o femeie de succes pentru a se menține într-o formă de invidiat. Și dacă a cucerit Las Vegas-ul, New York-ul și Hollywood-ul, atunci nu mai este loc de îndoială că trebuie să „furăm” de la ea tot ce putem. Olga Blanc este adepta unui mod sănătos de viață și afirmă că excesul dăunează grav frumuseții.

 

Sport. Antrenament. Corp. Fac sport de 6 ori pe săptămână: 3 antrenamente de forță și, la fel, de 3 ori – cardio (dans, alergare) pe care îl îmbin cu yoga. În general, nu cred că există o unică „rețetă de antrenare”. Fiecare trebuie să privească activitățile sportive în mod individual, în dependență de cum influențează acestea asupra corpului și să stabilească care este antrenamentul care i se potrivește. Unicul lucru de care sunt sigură este că, cu fiecare an, femeile trebuie să mănânce din ce în ce mai puțin și să se antreneze din ce în ce mai mult.

 

Dietă. Alimentație. Încerc să mă alimentez corect. Toți carbohidrații – dimineața, iar seara mă abțin. Primesc cu mult mai multă plăcere să văd un abdomen plat de fiecare dată când mă uit în oglindă, decât în timpul celor 5 minute când mănânc o felie de tort. Duminica este singura mea zi de odihnă și atunci îmi permit să mănânc de toate. În general, pe femeile care vor să slăbească le sfătuiesc să pună pe ușa frigiderului un placat mare, cu Adriana Lima, goală, și să-și aducă aminte că ea deja este mămică!

 

Ador manichiura french. Întodeauna arată curată, bine îngrijită și se potrivește perfect la orice.
Stil. Stilul meu depinde direct de loc și scop. Dacă într-o zi obișnuită aleg să port haine casual, atunci la o întâlnire de afaceri optez pentru o cămașă impunătoare. Îmbrac o rochie (îmi permit orice lungime!) și cele mai îndrăznețe tocuri atunci când ies la cină cu iubitul.

 

Greșeli. Cea mai enervantă greșeală de stil este excesul și abundența de accesorii și machiaj. Mi-aș dori foarte mult ca fetele noastre să abandoneze principiul „nimic nu distruge frumusețea” în favoarea stilului casual. La Săptămâna Modei de la Paris, Chanel prezintă adidași și rucsac, dar fetele de la noi continuă să poarte tocuri și sclipici într-o dimineață de luni, când merg să cumpere pâine.

 

Dont’s. Niciodată… dar niciodată nu îmi voi face tatuaj pe față! Toate aceste sprâncene sau buze „încercuite” denotă, în cel mai bun caz, lipsă de bun gust și vulgaritate.

 

Secrete. Secretul succesului sunt planurile îndrăznețe. Cu cât mai mărețe sunt scopurile pe care vi le propuneți, cu atât mai mult veți obține – se știe! Concentrați-vă pentru un miliard și cu siguranță veți obține cel puțin un milion! Este foarte important să credeți în voi însevă și să vă învingeți propriile temeri.

 

Beauty icons. Sunt prea exigentă și pretențioasă, astfel încât, găsesc defecte chiar și în cea mai recunoscută frumusețe. Întodeauna am admirat femeile puternice și de succes. Pentru mine, frumusețea este dictată de aura care înconjoară persoana.

 

Toate femeile sunt frumoase? Cele care nu se lenevesc – da! În secolul XXI, când este posibil orice, datorită invențiilor și informației la care avem acces, femeilor nu le-a rămas decât să depună un pic de efort și voință. Și nu este nevoie să investim milioane pentru a arăta bine, pentru că internetul ne bombardează cu o mulțime de rețete populare, care necesită investiții minime sau aproape nule.

 

Frumusețea are vârstă? Categoric, nu!

 

Comentarii