SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Olga Blanc, invitata de onoare a creatorului Yudashkin

15 octombrie, 2015 Autor: Lucia Cujbă Foto: Olga Blanc


Eveniment haute couture în capitala Rusiei. Acolo se desfășoară cea de-a 34 ediție a Săptămânii Modei de la Moscova, organizată de creatorul Valentin Yudashkin. Printre invitații de onoare ai acestuia este și designerul moldovean Olga Blanc, cea pentru care ocupația de a croi rochii stilate, din stofe fine, îi umple viața de satisfacție.

Colecția O`Blanc, denumită „Russian Fairytale”, a fost prezentată pe scena de la Moscova. Rochiile sale, demne de covorul roşu, s-au bucurat de aprecierea și admirația celor prezenți la defilări.

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

 

Contactată de promotime.md, Olga Blanc a mărturisit că este o onoare pentru ea să fie alături de cel mai mare creator de modă din Rusia. La eveniment au fost prezente mai multe vedete, printre care interpretele Alla Pugaciova și Nadejda Babkina, a mai precizat Blanc.

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

 

 

Cu un material mai amplu despre colecţia prezentată la Moscova, dar şi despre planurile creatoarei vom reveni în curând. Înainte de a pleca la evenimentul din Rusia, Olga Blanc le-a oferit moldovencelor ocazia de a-și achiziționa ținute stilate, la prețuri accesibile, lansând reduceri la rochiile sale de până la 70% .

Website: www.olgablanc.com

 

Comentarii